در نشست خبری که در روز سه شنبه 26 شهریورماه 1398 با حضور رئیس، معاونین و کارشناسان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد، کارشناس ظرفیت سازی و آموزش دفتر برنامه اسکان بشر در تهران با اشاره به اینکه از یک سال پیش طرحی با عنوان بهبود تاب آوری بیمارستانها (بهتاب) توسط این برنامه و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در دست اجرا است، گفت: ظرفیت سازی و آموزش نیروی انسانی یکی از بخشهای مهم این طرح است. در همین راستا همایشی بین المللی در مهرماه سال جاری درخصوص بهبود تاب آوری بیمارستانها برگزار خواهد شد.
احسان اثنی عشری با بیان اینکه تاب آوری بیمارستان تنها به معنای عدم ریزش سازه ها نیست، افزود: موضوع مدیریت بحران و خدمات به مجروحان بعد از حادثه و اتصال شبکه های درمانی و ویژگیهای بافت شهری از دیگر بخش های تاب آوری در بیمارستان است.
او با اشاره به برگزاری همایشی در این زمینه در 7 و 8 مهرماه با رویکرد پژوهشی و ترویجی، تصریح کرد: استفاده از تکنولوژیهای نوین در مقاوم سازی بیمارستان ها از دیگر بخش های است که در کنفرانس مطرح می شود. وی ضمن تقدیر از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این نکته تأکید ورزید که در شرایطی که بسیاری از بیمارستانهای کشور آسیب پذیرند، برای عملکرد بی وقفه بیمارستانها در هنگام بروز سوانح نه تنها باید به مقاوم ســازی جنبه های سازهای و اجزای غیرسازه ای توجه شود، بلکه باید به موضوع تابآوری کلی بیمارستان اهمیت ویژهای داده شود.
